Prosillas

Velkommen til Prosillas.dk. Vi er en ortopædisk virksomhed med hovedkvarter i Barcelona, Spanien.  Vi sælger elektriske kørestole, scootere og andre ortopædiske produkter i  Europa, til både privat og erhvervskunder.

Vores virksomhed er grundlagt af Nicolaj fra Danmark og Ivan fra Spanien, som begge har mangeårig erfaring med salg af ortopædiske produkter på det europæiske marked. 

Vores leverandører er primært fra Spanien, Tyskland, Holland og andre europæiske leverandører. Vores produkter har været lang tid på markedet og er af høj kvalitet. Vi servicerer dagligt vores kunder igennem tæt telefonisk kontakt, hvor vi hjælper og guider vores kunder til valg af rette produkt. 

Prismatch

Du er garanteret den bedste pris

14 Dage Prøveperiode

Køb med ro i sindet

Førende Brands

Markedets bedste brands

Gratis Levering

Gratis levering til døren

Personlig Service og Rådgivning

Hos Prosillas har vi som kerneværdi at levere en rigtig god kundeservice både før og efter dit køb. Vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder føler sig godt behandlet og træffer det rette valg. 

Vi har dansk telefonisk support, 14 dages prøve periode og prismatch. Vi har en fantastisk score på Trustpilot, som bekræfter os i, at vi gør en forskel for de kunder som vælger Prosillas. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige elektriske kørestol eller handicap scooter til dine behov.

Prismatch

Du er garanteret den bedste pris

14 Dage Prøveperiode

Køb med ro i sindet

Førende Brands

Markedets bedste brands

Gratis Levering

Gratis levering til døren

Praktiske og Stærke El Kørestole og Handicap Scootere

Ved Prosillas forhandler vi produkter, vi selv har testet og som lever op til vores kvalitetskrav. Vi har et dybt kendskab til hver enkel el kørestol og handicap scooter, som du kan finde i vores webshop. 

Vi forhandler kun et udvalg af de bedste og mest praktiske El kørestole og handicap scootere på markedet.

Uanset om du ønsker en automatisk sammenfoldig el kørestol, en el kørestol med assistent kontrol, en letvægts model eller en allround handicap scooter har vi et produkt til dit behov.

Se eventuelt en af vores mest populære elektriske kørestole – A3. En super god allround sammenklappelig el kørestol til en fantastisk pris. Du kan køre den både inde og ude

Mere end 10 Års Erfaring

Få Personlig Rådgivning